Endelig.... VHF med innebygd GPS GX2100

En kombinert VHF og AIS i kompaktutgave.

GX2100 northcomEn kombinert VHF og AIS i kompaktutgave måtte jo bare komme. Standard Horizon GX2100 en fullblods VHF og AIS. GX-2100E Stasjonær VHF med innebygd tåkelur/monofon, samt innebygd AIS-mottaker

Apparatet er likt GX-2000 med unntak av at GX-2100E har en innebygd AIS-mottaker og kan både vise informasjon i eget display samt sende data til en tilkoblet kartplotter.

En kombinert VHF og AIS i kompaktutgave måtte jo bare komme. Standard Horizon GX2100 en fullblods VHF og AIS.

Vekten er 1450g, og størrelsen er 180 x 80 x 160 mm Apparatet leveres med festebrakett og DC kabel. Med lystbåt eller fiskerikanaler inkludert.
NB: For å vise AIS mål på GX-2100 og CMP-30/VH-310 skjerm må man ha GPS.Stasjonær DSC klasse D VHF. Apparatet er vanntett  IP-x7, det har 25 watt utgangseffekt. Et stort og tydelig display, med bakgrunnsbelysning som gir raskt oversikten over aktive funksjoner. Den har store knapper som lette å bruke. Standardmikrofonen bygger på Vertex Standards "ClearVoice" som reduserer bakgrunnslyd som vind og motorlyd.

Ett ekstra håndsett/betjeningsenhet kan kobles til slik at man kan betjene VHFen fra flere steder,  i tillegg kan det brukes som et intercom system mellom hovedenhet og monofon. VHFen har  DSC (klass D), dvs. automatisk nødanrop. Ved å koble radioen til en GPS kan man enkelt sende nødrop med posisjon. For å vise AIS forutsetter det at du kobler til en AIS mottaker eller AIS sender/mottaker.

 

Ta kontakt med oss.....